Як видалити свій обліковий запис LinkedIn

Якщо ви вирішите закрити свій обліковий запис LinkedIn, ви видалите свій профіль назавжди. Цей процес усуває будь-який доступ до інформації на веб-сайті.

Ви також можете скасувати свій преміальний обліковий запис LinkedIn, зберігаючи основний профіль, щоб підтримувати зв’язки та інші дані.

  1. Закрийте свій обліковий запис на сторінці налаштувань та конфіденційності

Найпростіший спосіб видалити свій обліковий запис LinkedIn — це зробити на сторінці «Налаштування та конфіденційність». Ви можете отримати доступ до цієї області, натиснувши значок «Я» у верхній частині домашньої сторінки. Потім виберіть цю опцію зі спадного меню.

Коли ви там, натисніть розділ Керування обліковим записом на вкладці Обліковий запис. Потім натисніть команду Змінити поруч із параметром, який дозволяє закрити свій обліковий запис.

LinkedIn надасть вам різноманітні причини, чому ви видаляєте свій доступ. Виберіть той, який підходить до вашої ситуації, а потім натисніть або торкніться команди «Далі».

Платформа попросить вас ввести пароль для свого облікового запису, щоб підтвердити, що це ви. Після цього ви можете закрити свій обліковий запис назавжди.

  1. Закрийте свій обліковий запис на сторінці закриття облікового запису

Ви можете виконати подібну серію кроків на сторінці «Закрити обліковий запис», щоб видалити свій профіль LinkedIn, якщо вам буде легше рухатися в цьому напрямку.

Після виконання цих кроків ваш профіль більше не відображатиметься на платформі. Ви не матимете доступу до жодної інформації чи з’єднань, які ви додали до облікового запису. Хоча пошукові системи все ще можуть відображати вашу інформацію, ця інформація більше не доступна на самій платформі.

Ви втратите всі свої схвалення та рекомендації, навіть якщо повторно відкриєте свій обліковий запис протягом 20 днів після його видалення.

LinkedIn рекомендує завантажити копію ваших даних перед закриттям облікового запису, щоб переконатися, що у вас є все необхідне.

Ви також можете подати запит на видалення своєї інформації, зв’язавшись зі службою підтримки клієнтів через довідковий центр платформи, але для отримання відповіді може знадобитися до 30 днів. Якщо ви чекаєте повного видалення вашої інформації, процес може зайняти до 12 місяців.